WIA EXCEDENT VERZEKERING

Heeft u personeel dat boven het wettelijk dagloon verdiend? Dit wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld en bedraagt in 2019 €55.927,08 per jaar. Dan toont u goed werkgeverschap als u hen de kans geeft om zicht te verzekeren voor een inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid. U kunt uw medewerkers de premie zelf laten betalen. Laat u informeren over deze secundaire arbeidsvoorwaarde. 

WIA EXCEDENT: MOOIE SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDE MET LAGE KOSTEN EN GROTE IMPACT

Als een medewerker die bovenin het salarisgebouw zit langdurig arbeidsongeschikt raakt dan is de impact op het inkomen vaak enorm. Als deze medewerker ook nog eens kostwinner is dan kan het voor zijn of haar gezin tot zeer schrijnende situaties leiden. Een werkgever kan in een dergelijke situatie onbedoeld een negatieve rol hebben gespeeld door geen WIA Excedent dekking aan te bieden. Dit is niet nodig en is makkelijk te regelen zonder dat het enorme kosten met zich meebrengt. Laat u informeren over WIA Excedent en beslis zelf wat u gaat doen. 

Onze adviseurs informeren u graag over een WIA Excedent dekking voor medewerkers die meer verdienen van €55.927,08 per jaar. De premie betalen de medewerkers zelf. Het product biedt een zeer hoge dekking tegen een lage premie. Een product dat iedere medewerker met zo'n salaris serieus zou moeten kunnen overwegen. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan.

 
logo de mul

CONTACT

arrow&v

Email. bedrijven@fademul.nl

Bedankt voor uw bericht. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.