VERZEKERING WGA

EIGEN RISICODRAGERSCHAP

Als medewerkers langdurig ziek worden dan ontvangen  ze na twee jaar gedurende maximaal tien jaar een arbeidsgeschiktheidsuitkering. Hiervoor betaalt u als werkgever maandelijks WIA-premies aan het UWV. Dat hoeft niet. U kunt ook eigen risidrager worden. Interessant om eens te bekijken. 

EIGEN RISICODRAGERSCHAP VOOR DE WGA KAN U VEEL GELD OPLEVEREN. WIST U DAT? 

Werkgevers die er veel aan doen om hun werknemers fit en gezond te houden zien dit vaak terug in een laag verzuimpercentage. Dit is op zichzelf al een heel mooi resultaat maar het wordt nog mooier als u laat doorrekenen wat het u oplevert al u kiest voor eigen risicodragerschap voor de WGA. U verzekert zich dan tegen het risico op instroom van medewerkers in een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Onze adviseurs rekenen het graag voor u uit.  

WGA eigen risicodragerschap klinkt ingewikkelder dan het is. Onze adviseurs kunnen uw situatie op het gebied van verzuim in kaart brengen om vervolgens advies uit te brengen of eigen risicodragerschap voor u loont. In veel gevallen besparen werkgevers met een laag verzuimpercentage als snel duizenden euro's per jaar. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan! 

 
logo de mul

CONTACT

arrow&v

Email. bedrijven@fademul.nl

Bedankt voor uw bericht. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.