VVE EN AANSPRAKELIJKHEID

Bijna iedere Nederlander heeft een aansprakelijkheidsverzekering. De aansprakelijkheid voor de VVE of de VVE bestuurder is hier echter niet mee afgedekt. Laat u goed informeren als u lid of bestuurslid bent van een VVE zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

EEN ZEER BELANGRIJKE VERZEKERING VOOR IEDERE VVE: DE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

De Aansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheid van uw vereniging voor schade aan zaken en personen. Bijvoorbeeld de schade aan een geparkeerde auto wanneer een stuk dakbedekking van het gebouw valt. Ook is de aansprakelijkheid gedekt voor werkzaamheden die in opdracht van het bestuur in eigen beheer worden uitgevoerd.

 

Voor uw bestuurders is het zeer belangrijk om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor fouten tijdens de uitoefening van uw functie. Ook als u in uw privévermogen wordt aangesproken.

Onze adviseurs informeren u graag over de risico's die bestuurders van een VVE lopen en hoe je die het beste kunt afdekken met een verzekering. Maak direct een afspraak met een van onze adviseurs. 

 
logo de mul

CONTACT

arrow&v

Bedankt voor uw bericht. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.