VERZUIMVERZEKERING

Verzuim van personeel is voor veel bedrijven een enorme kostenpost. Een goede verzuimverzekering met dienstverlening kan het verschil maken tussen grip op verzuim of een situatie die volledig escaleert. Wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen in uw verzuimbeleid. 

LAAG VERZUIM BEGINT MET GOED ADVIES OVER PREVENTIE

Wanneer men als werkgever personen in dienst heeft, kan het voorkomen dat er een keer iemand voor een langere periode ziek wordt. Als werkgever is men in dat geval verplicht om voor twee jaar 70 procent van het loon door te betalen. Hier krijgt men echter geen arbeid voor terug. Dit is natuurlijk zeer ongunstig voor een werkgever. Als compensatie voor het verlies als gevolg van langdurige ziekteverzuim van een werknemer is het daarom mogelijk om als werkgever een verzuimverzekering af te sluiten. Door deze verzuimverzekering ontvangt men als werkgever een vergoeding voor het langdurig ziekteverzuim van een werknemer.

Onze adviseurs weten niet alleen alles van de verzekeringsoplossingen. Zij kunnen u ook adviseren over preventieve maatregelen die u kunt treffen om uw verzuimpercentage zo laag mogelijk te krijgen. In veel gevallen is er veel winst voor een bedrijf te behalen met een aantal kleine aanpassingen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. 

 
logo de mul

CONTACT

arrow&v

Bedankt voor uw bericht. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.