COLLECTIEF

PENSIOEN

Een pensioenregeling is een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw personeel. Het is uiteraard ook belangrijk dat u een regeling kiest die past bij uw bedrijf en de sector waarin u werkzaam bent. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste regeling.

LAAT U ADVISEREN DOOR EEN DESKUNDIG PENSIOENADVISEUR OVER UW PENSIOENREGELING

Een goede pensioenrgeling kan het verschil maken als een potentiële medewerker moet kiezen tussen twee werkgevers. Het is uiteraard wel belangrijk dat u niet met ongewenste fluctuaties van de kosten van de regeling wordt geconfronteerd. Een pensioenadviseur helpt u met het kiezen voor de beste passende regeling en maakt inzichtelijk met welke kosten u als werkgever rekening moet houden. Uiteraard wordt er ook een offertevergelijk gemaakt tussen verschillende aanbieders waarbij er zowel naar de technische kant van het product wordt gekeken als naar de uitvoeringskosten van de verzekeraar of PPI instelling.

 

Onze adviseurs informeren u graag over de voordelen van de collectieve pensioenregeling voor uw medewerkers die u via de Mul kunt afsluiten. Neem direct contact op

 
logo de mul

CONTACT