CYBERCRIMEVERZEKERING

Het internet en een digitale infrastructuur zijn niet meer weg te denken in de bedrijfsvoering van bedrijven. Wat gebeurt er als het niet meer werkt door een hack of door sabotage? Een cybercrimeverzekering biedt u niet alleen financiële dekking maar ook 24/7 ondersteuning van experts. 

LAAT DE CONTINUITEIT VAN UW BEDRIJF NIET IN GEVAAR BRENGEN DOOR CYBERCRIMINELEN

De meeste bedrijven zijn 100% afhankelijk van goed werkende digitale systemen. Bedrijfsstilstand door een hack of het stelen van vertrouwelijke data kunnen enorme consequenties hebben voor de continuïteit van bedrijven. Een cybercrimeverzekering biedt niet alleen financiële dekking maar ook 24/7 ondersteuning van forensische IT'ers, Juristen en communicatie-experts. Zo staat u er nooit alleen voor en bent u snel weer up-and-running! 

Onze adviseurs brengen het potentiële risico voor u in kaart en weten alles van de aanvullende dienstverlening bij een cybercrimeverzekering. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken of u dit risico wilt verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze zakelijke adviseurs. 

 
logo de mul

CONTACT

arrow&v

Bedankt voor uw bericht. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen.